onsdag den 23. november 2011

Flot initiativ i Vejle Husflid

I forbindelse med at Vejle Husflid holder en udstilling 4. marts 2012, har de sendt denne opfordring til deres medlemmer:
Elsker du at strikke - og mangler du nogen at strikke til? Eller vil du bare gerne glæde et barn, der trænger? Så vær med i et dejligt støtteprojekt til børn på danske julemærkehjem. I første omgang er der lavet en aftale med Fjordmark i Kollund. Det er Danmarks ældste julemærkehjem. Her bor 30 børn ad gangen - i 10 uger hver. Hjemmet har ca. 125 børn om året. Det er store børn med sko størrelse 40-46. Hele projektet styres af Hanne Schrøder, http://www.syenlap.dk/
Garnet skal kunne tåle maskinvask og det skal helst være over 50 % uld i garnet.Vejle Husflid: I forbindelse med vores udstilling vil vi se hvor mange par sokker vi kan nå at få strikketHar du lyst til at være med?
Hvis ja, så er der følgende valgmuligheder:
- jeg strikker strømper af garn jeg selv har
- jeg strikker ikke selv men vil gerne donere 2 nøgler garn, som andre så kan strikke strømperne af
- jeg vil gerne strikke strømper af det donerede garnVejle Husflid har for 2 år siden på lignende måde strikket djævlehuer til Afrika - der kom 92 huer, som Red Barnet fik.
Sokkerne vil blive hængt op på en tørresnor under udstillingen 4. marts og derefter indgå i Projekt Hyggesokker til Julemærkehjemmet Fjordmark.
Spændende, hvor mange der kommer?!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar